Welkom op Center Parcs Informatie, hét enige echte Center Parcs Fan Forum zónder verdienmodel. Wij maken het verschil!

[Center Parcs] Alleen naar Center Parcs

Vraag & Antwoord service binnen 24 uur
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Highlander71
Berichten: 86
Lid geworden op: 18 mei 2020, 10:22

[Center Parcs] Alleen naar Center Parcs

Bericht door Highlander71 »

Goedenavond,

Zijn er wel eens leden van het forum, die wel eens alleen richting centerparcs gaan?

gr. Richard.

Edit Mariëtte: Topic-titel iets aangepast.
Gebruikersavatar
Mariëtte
Eigenaar en Beheerder
Berichten: 9625
Lid geworden op: 04 jul 2019, 23:10

[Center Parcs] Alleen naar Center Parcs

Bericht door Mariëtte »

Hoi Richard,

Nee, wij gaan altijd met z'n tweeën, wel komt het voor dat als ik een dagje naar een park ga mijn man me dan afzet
en me aan het einde van de dag weer ophaalt. Of als we een verblijf hebben en ik wil een dagje naar een ander park
in de buurt doen we het ook weleens zo. Dit omdat een hele dag foto's maken op een park mijn man niet zo ziet zitten ;).
Gebruikersavatar
Fred_45jr
Berichten: 60
Lid geworden op: 22 okt 2021, 14:48

Re: [Center Parcs] Alleen naar Center Parcs

Bericht door Fred_45jr »

Lang geleden, in mijn vrijgezellentijd ben ik 2x een midweek weg geweest in november. Dit deed ik alleen. Heerlijk zwemmen, kacheltje aan en veel wandelen. Na een pittig lichamelijk ziek zijn en de vele stress die dit met zich mee nam (iedereen wilde weten hoe het ging, bezoek etc etc) had ik de behoefte om even te ontsnappen. Alleen zijn met boeken, ipad en rust in mijn hoofd.
Het is wel erg anders omdat ik mezelf bewust was van het alleen zijn en dit ook specifiek wilde. Het was niet druk omdat midweek november niet erg populair als vakantieperiode is.
Het heeft mij toen veel gebracht, misschien omdat de reden anders was dan echt vakantie. Maar je kunt prima alleen gaan. Het is niet aan een ander om te oordelen hoe je een vakantie in gaat vullen, wat wil jij? Vind jij het leuk bij CP, gaan!!
Gebruikersavatar
rob1980
Berichten: 57
Lid geworden op: 19 okt 2021, 14:31

Re: [Center Parcs] Alleen naar Center Parcs

Bericht door rob1980 »

Dat is toevallig.
Na een zwaar jaar was ik drie weken geleden voor het eerst alleen 2 nachten in een 2 persoons op de Erperheide. Met mijn gezin erbij ga ik toch moederen ;)

Dat park leent zich er perfect voor. Elke avond het haardvuurtje aan. Boekje er bij. Wat lekkers te eten en te drinken. Het sneeuwde ook nog eens twee dagen. De buiten whirlpool van de Aqua Mundo daar met sneeuwvlokken op je hoofd. Geweldig!

Maar...waar mijn gezinnetje en omgeving mij al lachend voor hadden gewaarschuwd is wel een beetje waar. Als kalende man van boven de 40 alleen in de Aqua Mundo van Centerparcs val je wel op. Giebelende tienermeisjes die bij de ingang van de wildwaterbaan ineens wachten tot jij eerst langs bent geweest. Dat soort momentjes. Dat heb ik nog nooit gehad als ik met mijn vriendin of met mijn zoontje ben.

Na een nachtje slapen besloot ik ook daar geen aandacht meer aan te schenken en met een thermoskan koffie en een goed boek ben ik heerlijk een middagje in de Aqua Mundo geweest. Vriendelijk hoi zeggend tegen iedereen die me iets te lang aan keek.

Alleen in een tweepersoons huisje, ik kan het iedereen aanraden. Lekker wandeltochtje naar het kruis van Piet Derksen. Paddenstoelen fotograferen. Ook de kaasfondue alleen beviel prima :D
WhatsApp Image 2023-01-19 at 4.35.25 PM.jpeg
WhatsApp Image 2023-01-18 at 6.52.07 PM.jpeg
WhatsApp Image 2023-01-19 at 12.33.21 PM.jpeg
Gebruikersavatar
marcozandstra
Berichten: 284
Lid geworden op: 14 sep 2019, 15:59

Re: [Center Parcs] Alleen naar Center Parcs

Bericht door marcozandstra »

Ik boek regelmatig een week cp, in het weekend komen er altijd wel familie en/of vrienden langs. De midweek is iedereen meestal aan het werk en heb ik het rijk voor mij alleen. Deze afwisseling spreekt mij altijd heel erg aan
Gebruikersavatar
Jooost
Berichten: 72
Lid geworden op: 29 sep 2019, 15:07

Re: [Center Parcs] Alleen naar Center Parcs

Bericht door Jooost »

Ha Richard!

Leuke vraag! Ik ga regelmatig alleen. Mijn vrouw vindt Center Parcs ver-schrik-ke-lijk. Ik vind het niet altijd een even groot succes om met vrienden te gaan. De huisjes zijn uiteindelijk toch vaak wat krap en iedereen wil wat anders. Ik loop vaak door Center Parcs Zandvoort, logeer daar ook graag, ik woon er niet zo ver vandaan. Momenteel zit ik alleen in Het Meerdal, ik heb gisteren mijn verblijf verlengd. Misschien dat ik het ooit lastig vond om alleen op vakantie te gaan, ik denk het wel. Maar voor mij is het nu normaal. Waarom zou het niet mogen of kunnen? Waarom kijken die meisjes je na in het zwembad? Je vrouw of je vriendin kan toch bij het golfslagbad zijn oid? Ik heb niet het idee dat mensen mij nakijken. Waarom zouden ze ook? Mijn vrouw houdt van de stad en van lekker eten. Beide vind niet echt, in CP! Ik houd van de parken van CP, ik weet niet waarom. Ik vind het leuk. Alleen die pokke restaurants van Albron. BAH!
Gebruikersavatar
Wildwaterbaan_88
Berichten: 66
Lid geworden op: 28 sep 2021, 12:08

Re: [Center Parcs] Alleen naar Center Parcs

Bericht door Wildwaterbaan_88 »

Er is niks mis met alleen gaan. Zolang je het zelf naar je zin hebt en doet wat je leuk vind is dat wat telt. En misschien is het een eigen gedachten dat mensen meer staren naar je als je alleen bent. In de praktijk kijkt niemand echt en als ze dat doen, dan zijn het niet hun zaken. Gewoon lekker genieten en je ding doen!
Gebruikersavatar
rob1980
Berichten: 57
Lid geworden op: 19 okt 2021, 14:31

Re: [Center Parcs] Alleen naar Center Parcs

Bericht door rob1980 »

Wildwaterbaan_88 schreef: 09 feb 2023, 20:44 Er is niks mis met alleen gaan. Zolang je het zelf naar je zin hebt en doet wat je leuk vind is dat wat telt. En misschien is het een eigen gedachten dat mensen meer staren naar je als je alleen bent. In de praktijk kijkt niemand echt en als ze dat doen, dan zijn het niet hun zaken. Gewoon lekker genieten en je ding doen!
Misschien was dit me van tevoren ook een beetje aangepraat door mijn gezinnetje :( Verder waren er maar ongeveer 30 mensen in de aqua mundo. Na een uurtje of wat herken je dan iedereen van gezicht. Dat is trouwens nog een goede reden om nu te gaan. Heerlijk rustig. Mijn zoontje zat eergisteren in het golfslagbad van het Meerdal alleen in de golven tegen sluitingstijd. Net zo rustig als de Erperheide een paar weken terug. Ik hou van gezelligheid, maar dit is ook wel luxe. Sorry, ik ga jullie weer lastig vallen met een foto :D
1675981637691.jpg
Gebruikersavatar
sealynx
Berichten: 82
Lid geworden op: 09 jun 2020, 09:40

Re: [Center Parcs] Alleen naar Center Parcs

Bericht door sealynx »

Toen ik de kop zag, dacht ik als antwoord 'nee, ik ga ook wel naar Landal'. De vraag moest ik ook twee keer lezen voor ik door had dat ik fout zat :D .

Afijn, het antwoord blijft 'nee'. Wel ooit alleen gereisd, korte citytrip, maar ik ga dan toch liever op pad met het gezinnetje.
Gebruikersavatar
bestmayo
Berichten: 70
Lid geworden op: 23 okt 2022, 12:55

Re: [Center Parcs] Alleen naar Center Parcs

Bericht door bestmayo »

Heb er nooit aan gedacht. Terwijl ik alleen best eens hotelletje boek.
Maar een 2 p vip klinkt wel heerlijk inderdaad
2019' Vossemeren
01/2023 Heijderbos

Uitkijkend naar:
April '23 Kempervennen
Juli '23 Park Eifel
Gebruikersavatar
Heijderbos1
Berichten: 192
Lid geworden op: 19 mei 2021, 08:39

Re: [Center Parcs] Alleen naar Center Parcs

Bericht door Heijderbos1 »

Ik heb er vaak aan gedacht en het overwogen, maar de stap nooit echt genomen of 'aangedurfd'.
Na een drukke periode met wat tegenslagen leek het mij wel fijn, maar ik heb het uiteindelijk niet gedaan omdat de eigen omgeving het 'veroordeelde' of aanbood alsnog mee te gaan.

Ik denk niet dat je er echt op aangekeken wordt, maar dat het meer een gevoel is.
Mensen zijn vooral met zichzelf bezig daar.

Het lijkt me wel heerlijk om een keer alleen te gaan. even niks aan je hoofd
Gebruikersavatar
Jonas van Rijsbergen
Berichten: 29
Lid geworden op: 19 jan 2022, 22:50

Re: [Center Parcs] Alleen naar Center Parcs

Bericht door Jonas van Rijsbergen »

Ik ga ook tweemaal per jaar alleen. Bij Center Parcs het liefst naar Port Zelande of Park Zandvoort. Overdag lekker fietsen en van de omgeving genieten, boeken lezen en zwemmen. S avonds op mijn gemak eten in de cottage en genieten van sauna en bubbelbad. Ik ga altijd een midweek, langer kan ik mijn gezin niet missen en andersom ook niet 😉
Plaats reactie

Terug naar “Center Parcs Vraag & Antwoord”