Welkom op Center Parcs Informatie! Hét informatie en nieuws forum over Center Parcs. BELANGRIJKE MEDEDELING! Vanwege het coronavirus zijn alle Center Parcs parken op dit moment gesloten. Wij hebben hierover een speciaal topic waar we zoveel mogelijk nieuwe informatie plaatsen.

[Landal] Het Vennenbos Informatie & Nieuws

Het Vennenbos, De Lommerbergen, De Berkenhorst, de 3 voormalige Center Parcs parken
Tropicana Rotterdam het voormalige zwembad van Center Parcs
Gebruikersavatar
Vendalmeren
Berichten: 165
Lid geworden op: 18 okt 2019, 15:09

Re: [Landal] Het Vennenbos Informatie & Nieuws

Bericht door Vendalmeren »

Dankjewel Tom!

Ik ben het met je eens, het had zelfs nog plek gehad voor een nieuwe Activity Factory naast het doolhof. Er ligt een behoorlijke kavel vrij daar. En het straalt veel sfeer uit. Het is een heel mooi park. De renovatie heeft het orginele gevoel laten behouden. Inclusief het ontwerp van de cottages en centrale gebouwen.

Gebruikersavatar
Reginald41
Berichten: 139
Lid geworden op: 18 sep 2019, 14:53

Re: [Landal] Het Vennenbos Informatie & Nieuws

Bericht door Reginald41 »

Ook op Landal neemt maatregelen op coronavirus:

Het Vennenbos en De Lommerbergen
Op Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen zijn de zwembaden gesloten. Het indoor speelparadijs heeft gereguleerde openingstijden. Gasten kunnen gratis omboeken naar een andere periode of ander park volgens de speciale coronavirus omboekingsvoorwaarden of krijgen, wanneer ze wel besluiten om naar het park te gaan, ter compensatie een giftcard t.w.v. 50 euro korting op een volgend verblijf.

Bron: Landal

Gebruikersavatar
Reginald41
Berichten: 139
Lid geworden op: 18 sep 2019, 14:53

Re: [Landal] Het Vennenbos Informatie & Nieuws

Bericht door Reginald41 »

LANDAL HET VENNENBOS GESLOTEN TOT EN MET 5 APRIL 2020 IVM CORONAVIRUS

📌 Belangrijke informatie 📌
Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Het Vennenbos te sluiten. Deze sluiting geldt tot en met 5 april 2020.
Heeft u al een boeking gemaakt voor Het Vennenbos met een aankomstdatum vóór 6 april? We nemen vanzelf contact met u op per e-mail hoe we u een passende oplossing kunnen bieden.
Op dit moment is het enorm druk in ons Contact Center, wij verzoeken u daarom vriendelijk geen contact met ons op te nemen en onze e-mail af te wachten.
❓Voor meer informatie:
www.landal.nl/coronavirus

Bron: Landal Het Vennenbos Facebook

Plaats reactie